Vem är Helena?

F.d. skidskytt med bland annat 8 VM-medaljer, en totalseger i världscupen, Bragdguld och Jerringpris i bagaget. Numera arbetar jag som personlig tränare och brinner för att inspirera andra till att må bra genom träning och rätt tankar.

Jag jobbade hårt med mental träning under ett antal år för att ta mig tillbaka från ett misslyckat OS och delar gärna av mig av mina erfarenheter kring detta. Målsättning, motivation och mentala verktyg för att ta sig dit man vill har jag jobbat med i många år och fungerar såväl för elitidrottare, motionärer, företagare och alla som vill jobba aktivt med att må bättre på insidan.

Helena som föreläsare

Du får verktyg att jobba med för att själv kunna sätta mål, hitta motivation och nå dit du vill genom att bygga upp dig mentalt.Samtidigt får du ta del av min resa av att komma till ett OS som skyhög favorit som inte pallade trycket men som sedan hittade en väg tillbaka som  både gav nya framgångar i idrotten men som framförallt gav mig massor av livserfarenhet och bra verktyg att jobba med i vardagen.

Helena talar om

  • Mental träning
  • Målsättning
  • Inspiration

“”

“”