Vem är Maria?

Maria har sitt ursprung i Bolivia men är uppvuxen på den jämtländska landsbygden. Hon är driven och nyfiken och provar gärna nya utmaningar.

Hennes motto är att allt går om man vill.

Maria har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med människor. Inom flera olika branscher som sälj, service, vård, företagare o salongsägare. Sedan några år arbetar hon som Stresspedagog, där hon utbildar människor i vad stress är och hur den påverkar oss. Vad vi själva kan göra för att hantera vardagsstressen. Hon brinner för att få människor att förstå att det är smartare att ta hand om sin hälsa, innan något händer, än att kämpa med konstanta hälsoproblem.

Maria delar både den egna erfarenheten av att bli utmattad och sjuk av stress, för att skapa insikt och förståelse, och när hon som nyfödd blev hittad övergiven på en trappa i Bolivia.
Hur båda dessa erfarenheter har påverkat hennes liv och gjort henne till den hon är idag.

Maria som föreläsare

På ett naturligt sätt förklarar Maria sambandet i kroppen gällande stress. Hur det sociala, fysiologiska och psykiska hänger ihop. Du får varningssignalerna, samt viktiga verktyg. Kunskap i praktisk användbar stresshantering, och du kommer alldeles säkert få en tankeställare, som gör dig berörd och ger dig inspiration att vilja förebygga din hälsa.

Känn värmen från en föreläsare som bryr sig om på riktigt och brinner för människor och hälsa.

Maria talar om

  • Attityder, inställning
  • Stresshantering, beteendeförändring
  • Tacksamhet, glädje
  • Utmattning
  • Mental träning, tankens kraft

“Maria är en pedagogisk och bra föreläsare,
som ger goda råd på ett lugnt och metodiskt sätt. Hon var tydlig. Avslappningsövningen vi fick prova var fantastisk! Jag rekommenderar gärna Marias föreläsning”

Stefan Fredriksson, VD Ivars Bil

“Tack för en inspirerande och tankeväckande personlig historia, där humor och allvar blandades. Du berörde verkligen oss alla. Tack för att du lyfte fram vad vi själva kan påverka”

Ida Haglund, Enhetschef Solbacka