Vi är en talarförmedling som startade 2018 med syftet att marknadsföra och synliggöra föreläsare i huvudsakligen norra delen av Sverige.

Företaget startades av fem jämtlänningar med en eller båda fötterna i föreläsarbranschen som alla upplevde en avsaknad av en lokal talarförmedling. Det finns många duktiga föreläsare i norra Sverige och samtidigt finns det stora svårigheter för föreläsarna att nå ut till marknaden. De flesta stora talarförmedlingarna finns etablerade i södra Sverige och det är ofta därifrån föreläsare bokas, även om uppdraget ska genomföras i den norra delen av Sverige.

Vår vision är att Guldtalarna ska samla duktiga föreläsare med basen i norra Sverige och erbjuda dem marknadsföringsmuskler för att synas och bokas lokalt. Vi erbjuder en personlig och professionell förmedling av föreläsare. Vårt kontaktnät är stort och hos oss hittar ni föreläsare inom massor av olika områden med en och samma önskan – att få föreläsa för just er. Ni kommer med önskemål och vi tar fram de föreläsare som bäst möter era behov. Utöver föreläsningar hjälper vi er att paketera utbildningsdagar och bistår med förslag på lokaler och upplägg.

Har du föreläsardrömmar och är intresserad av att samarbeta med oss? Vi letar alltid efter duktiga föreläsare med spännande kompetenser och berättelser. Kontakta oss så får du veta mer!