Vem är Sonia?

Ett ben kortare- men ett helt liv rikare.

Innan Sonias olycka hade hon tusen drömmar. Hon hade många idéer om vad som skulle gjort henne lyckligare: en gård, egentid, en stuga i fjällen… Hon visste inte då att en motorcykelolycka skulle bli vändningen som hon behövde för att få ett bättre liv.

Hon säger själv att ”mitt liv, det började då, vid 28 års ålder efter olyckan”.

Med en energi som smittar tar Sonia med dig som åhörare på en resa genom en olycka, ett ben kortare och vägen till ett bättre liv. Hon erbjuder en skräddarsydd föreläsning som läggs in i ert program, ger deltagarna motivation, inspiration och en extra dos livsglädje. Teman som mål och delmål, hälsa, att våga, inspiration och kämpaglöd, drömmar, drivkraft och motivation tas upp i föreläsningen.

Sonias mål med föreläsningen är att inspirera till större närvaro i livet. Hon delar med sig av sina erfarenheter, bjuder på glädje och insikter, varvar humor och skratt med allvar och eftertanke- allt för att lämna efter sig en känsla av att livet ger oss oändligt många möjligheter.

Sonia som föreläsare

När man behöver fylla på med positiv energi, nya perspektiv och livsglädje är Sonias föreläsning mitt i prick. Sonia inspirerar till att ta vara på livet, se möjligheter och att ta hand om sig själv för tt nå framgång och välmående. Hon inspirerar till att leva idag och att våga leva idag.

Sonia talar om

  • Inspiration och kämpaglöd
  • Drivkraft och motivation
  • Målsättning, mål och delmål
  • Att våga
  • Personlig utveckling
  • Livsglädje och energi

“Det är en föreläsning som känns i magen och som hejvilt blandar allvar, tårar och asgarv. Sonias föreläsning behöver vi alla lyssna på!”

Anna Wilhelmsson, Fotograferna Maria & Anna

“Sonia är en fullfjädrad inspiratör som har ett budskap som går rätt in i hjärtat. Hennes timing och exempel gör dig redo att förändra din vardag och syn på livet. Rekommenderar henne varmt!”

Per, Per & Per Ledarskap